888sport support

888sport contact Technische ondersteuning bij 888sport

De technische ondersteuning van 888sport is beschikbaar in de 8 meest voorkomende talen op basis van de nationaliteit van de gebruikers. Je kunt vragen het beste in het Engels versturen omdat dit een snelle reactie van het technisch personeel bevordert.

Naast het Engels is de ondersteuning van 888sport ook beschikbaar in het Spaans, Zweeds, Deens, Roemeens en Italiaans.

Helaas kan het soms een tijdje duren voordat alle vragen verwerkt zijn, dus geduld is vereist. Natuurlijk ontvangen we altijd binnen 24 uur een reactie. We hebben hier immers wel te maken met een van de meest geloofwaardige online bookmakers.

Suggesties, klachten en vragen aan de technische ondersteuning van 888sport kunnen het beste worden ingediend via het speciale sjabloon. Dit contactformulier stelt je in staat om meteen het onderwerp en type probleem aan te geven en zorgt ervoor dat je een bevestiging ontvangt van het indienen. Een klant kan uiteraard ook via de klassieke e-mailroute een bericht versturen aan de support. Voor mensen die gesteld zijn op persoonlijker contact zijn er telefoonlijnen geopend (hoofdzakelijk 0 800) van 9.00 tot 22.00 in Engeland, Canada, Ierland en India.

888sport support
5 (100%) 1 vote