888sport bonussen

888sport bonus Free bets en andere bonussen van 888sport voor tipsters

Aanbiedingen va 888sport zijn beschikbaar voor spelers bijna overal ter wereld. Het aanbod van deze specifieke bookmaker is in zoverre interessant dat er zeer gunstige koersen worden aangeboden op Premier League-wedstrijden en andere ontmoetingen met deelname van Britse voetbalclubs.

Bonussen voor spelers

In de bookmakerwereld domineren twee soorten bonussen: allereerst is er de welkomstbonus in de vorm van gratis weddenschappen of een vermenigvuldiging van de eerste storting van de nieuwe gebruiker. Bij 888sport worden vooral freebet-tokens sterk gepromoot. Freebets bieden de mogelijkheid om een gratis coupon te plaatsen onder voorwaarden die door de bookmaker worden gesteld. Als de gebruiker verliest, raakt deze geen geld kwijt. In geval van winst met een dergelijke freebet int de bookmaker provisie en de rest gaat naar de speler.

Freebets worden continu door 888sport aangeboden en deze bonus is dan ook bijna altijd beschikbaar. Dit zijn de belangrijkste voorwaarden om van deze bonus te kunnen profiteren:

• je bent een nieuwe gebruiker
• je hebt een eerste weddenschap geplaatst met echt geld voor een minimaal bedrag van 10 dollar/euro/pond
• alle gekozen events op de coupon moeten een koers van 2.0 of hoger hebben
• de freebet-tokens met een waarde van 10 dollar/euro/pond worden aan de gebruiker toegekend nadat de kwalificerende weddenschap voor echt geld is afgewikkeld
• het freebet-token moet binnen 30 dagen worden opgebruikt, daarna is deze verlopen

888sport bonussen
5 (100%) 1 vote