888sport betalingen

888sport payments Verschillende betaal- en stortingsmethoden

888sport is op veel manieren een zeer modern en goed beheerd bedrijf, hoewel het koersaanbod niet aantrekkelijk is (uitgezonderd de Premier League, waarvoor het altijd de beste koersen heeft).
Deze bookmaker is een pionier geweest als het gaat om de aanwezigheid op internet maar ook wat betreft de acceptatie van zeer moderne betalingsmethoden door gebruikers.

Zowel in geval van stortingen, oftewel het overboeken van geld door de gebruiker naar zijn speelrekening voor latere weddenschappen, als bij uitbetalingen van deze rekening na behaalde winst is het bedrijf zeer snel.

888sport maakt gebruik van de meeste moderne betaalmethoden, waarvan de meeste natuurlijk online. Behalve directe betaalsystemen worden ook bankcheques en betaalmethoden als Paypal, Yetipay en Bluecash geaccepteerd. De gebruiker kan logischerwijs ook een gewone overboeking doen onder vermelding van de juiste gegevens in de omschrijving. Als een speler graag overgaat tot uitbetaling van zijn speelrekening, moet aan enkele voorwaarden worden voldaan die van tevoren vaststaan en tijdens elke fase van het spel door de bookmaker worden meegedeeld.

888sport betalingen
3.5 (70%) 2 votes