1xbet

1xbet

Bookmaker 1xbet is opgericht in 2007. Vanaf de eerste dag heeft het bedrijf zich continu ontwikkeld en heeft het de weg gevonden naar een steeds bredere en veeleisendere clientèle. Vandaag de dag kan rustig worden gesteld dat bookmaker 1xbet onderdeel uitmaakt van het topsegment in de branche. Het bedrijf onderscheidt zich onder meer door het enorme aantal fysieke punten, het recordaantal personeelsleden, de moderne mobiele website en de apps die geschikt zijn voor enkele verschillende systemen.

We weten al langer dan vandaag dat klanten niet vanzelf op iets afkomen. Bookmakers bedenken dan ook voortdurend innovatieve oplossingen in de strijd om nieuwe klanten. Concurrerende koersen, zorg voor ieder detail in mobiele versies en apps, voortdurende beschikbaarheid en hulp aan de klant zijn aspecten die bepalen of een potentiële klant uiteindelijk gebruik gaat maken van de diensten van een aanbieder. Het belangrijkste en meest aantrekkelijke zijn echter… de bonussen! Welke bonussen biedt 1xbet aan zijn klanten?

1xbet inschrijven – bet 100 €/$ »

1x bet komt aan de verwachtingen van klanten tegemoet met een reeks aantrekkelijke bonussen, zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Nieuwe klanten kunnen rekenen op een bonus die je aantreft bij bijna iedere bookmaker ter wereld: een bonus op de eerste storting. Wie voor het eerst overmaakt naar de 1xbet-rekening profiteert van een verdubbeling van de eerste inleg tot wel 100 EUR!

De inlegbonus bij 1xbet wordt automatisch toegekend na het voltooien van de eerste storting. Geld kan overigens eenvoudig worden gestort via internetportemonnees zoals Skrill. Om de bonus uitbetaald te krijgen die is behaald via deze aanbieding, moet het bonusbedrag vijfvoudig ingezet zijn, wat een betrekkelijk lage limiet is voor een bookmaker. De enige aanvullende voorwaarde voor het bonusbedrag van 1xbet is dat je inzet op 3 secties met een minimale koers van 1.40. Daarentegen zijn er geen enkele beperkingen voor sporten of soorten gekozen weddenschappen, wat zeker een enorm voordeel is.

Behalve de zojuist besproken bonus op de eerste storting, die bijna iedere bookmaker aanbiedt, heeft 1xbet ook zijn eigen, originele bonussen. Een daarvan is zonder twijfel Lucky Friday, waarmee je de kans hebt om iedere inzet te vergroten op voorwaarde dat deze op de betreffende vrijdag is geplaatst! Ook vermeldenswaardig is de bonus genaamd Serie A die, niet geheel verrassend, verband houdt met het inzetten op wedstrijden in de hoogste Italiaanse voetbalcompetitie.

1xbet biedt de klant daarnaast een reeks TOTO-bonussen, die alleen op dit platform beschikbaar zijn. TOTO-bonussen bij 1xbet zijn van toepassing op de meest uiteenlopende sportevenementen en disciplines. Al deze TOTO-bonussen komen neer op het goed voorspellen in een door 1xbet aangewezen pool van wedstrijden, waarmee de klant een aanvullende, door 1xbet bepaalde geldprijs kan winnen!

Partners: 1xbet Armenia – am-bookmaker.com, 1xbet Indonesia – id-taruhan.com

1xbet
5 (100%) 1 vote